Cand alegeti un fotograf pentru nunta, botez sau orice alt tip de eveniment nu achizitionati doar un serviciu, ci investiti in amintiri. De aceea trebuie sa cautati un artist talentat al carui stil se potriveste cu viziunea dumneavoastra personala asupra evenimentului .

Urmatoarele informatii va vor ajuta sa intelegeti gama larga de optiuni de fotografi, astfel devenind mai usor sa il gasiti pe cel potrivit pentru dumneavoastra. Am adunat mai multe exemple care reprezinta gama de stiluri si abordari folosite in fotografie de catre fotografii ABSV care va pun la dispozitie experienta acumulata de-a lungul anilor precum si aparatura ultra performanta Nikon si Cannon pentru a surprinde cele mai frumoase momente din orice eveniment si pentru a fi in concordanta atat cu stilul evenimentului cat si cu cel al clientului.

Stilul traditional:

Istoria fotografiei incepe cu abordarea in stil traditional. Acesta este stilul nemuritor pe care probabil l-ati vazut cel mai des. Semnul distinctiv al acestui stil il constituie fotografiile atent incadrate ale momentelor cheie. Avantaje: Fotografii traditionali de obicei isi planifica "lista de cadre", ceea ce inseamna ca veti avea cele mai importante imagini. Fotograful devine "ofiterul evenimentului", iar albumul desi atractiv va fi predictibil.

 Foto - jurnalismul:

Stil contemporan cunoscut ca reportaj foto si abordare in stil documentar, foto - jurnalismul a devenit un stil foarte popular folosit de multi fotografi de top si se traduce in fotografii naturale ce acopera intregul eveniment fie el nunta, botez sau eveniment corporate. Avantaje: foto - jurnalismul  va ofera o serie de imagini unice destinate " sa spuna povestea" evenimentului dumneavoastra. Nu exista o lista predefinita a cadrelor, ci doar instinctul fotografului.

Stilul ilustrativ:

Fotografii care sunt adeptii stilului ilustrativ isi aseaza subiectii in anumite decoruri pentru a profita de un fascicul de lumina, de o raza de soare, de o umbra si de fapt de mediul inconjurator. Dupa ce scena este aranjata, subiectii sunt liberi sa fie ei insisi si rezultatele sunt in acest fel mult mai spontane. Spre deosebire de foto - jurnalism, fotografia ilustrativa profita de ratiunea artistica a fotografului in loc sa captureze o serie de momente.